Vés al contingut
Acabem de rebre la mostra final d’impremta

Estem molt contents de mostrar-vos per fi l’exemplar número zero de Porta’m amb tu, el primer volum de la nostra col·lecció editorial, una selecció de cent poemes de l’obra d’Attilio Bertolucci amb un títol manllevat d’una poesia del seu llibre Viaggio d’Inverno (1971).

Prova d’impremta de Porta’m amb tu, antologia de poemes d’Attilio Bertolucci

En poques setmanes la impremta Mater de Vic (Osona), iniciarà la impressió dels exemplars que podreu adquirir a la nostra llibreria online i, de mica en mica, a llibreries d’arreu dels Països Catalans. Recordeu també que ja us podeu enfilar a Salze Editorial, fer-vos subscriptors i rebre’l còmodament a casa amb alguns avantatges.

Desitgem que quan tingueu el llibre entre les mans, el xaleu tant com nosaltres ho hem fet durant tot el procés de traducció i edició.

Salze Editorial agafa embranzida de la mà del gran poeta italià Attilio Bertolucci!

L’antologia de poemes d’Attilio Bertolucci, tardor a les Guilleries d’Osona

Podeu llegir la nostra traducció al català del poema «Portami con te» en anostrats.cat

0
    0
    El teu carret
    El carret és buitTornar a la botiga