Us convidem a enfilar-vos al Salze,
aquest projecte editorial de traducció de poesia tan imprescindible per a enriquir la pròpia literatura catalana i per a aixecar ponts amb la resta de literatures del món.

~

Pujar al Salze amb nosaltres significa 
que pots donar suport al nostre projecte editorial mitjançant la subscripció a una col·lecció de poesia de qualitat, curosa i rigurosa, un vincle que suposa rebre a casa per correu postal un exemplar de cada nova obra poètica publicada.

Editarem un màxim de 2 obres per any a un PVP de 16-17 euros per exemplar de cada obra.

~

Ser subscriptor té com a benefici
l’exempció de les despeses d’enviament i no haver de preocupar-se de gestionar cap comanda.

~

És tan senzill i ràpid
com descarregar el document de domiciliació bancària:

i que ens l’enviïs emplenat a:

En compliment del que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer titularitat de SALZE EDITORIAL (Josep Porcar Museros editor), amb NIF 18996968A, amb la finalitat de respondre a la vostra sol·licitud i mantenir-vos al corrent de qualsevol acció relacionada amb l’editorial.

Així mateix, n’accepteu i consentiu el tractament automatitzat per part de SALZE EDITORIAL, que garanteix que les dades recollides no seran cedides a terceres persones ni usades amb cap finalitat comercial que no sigui aquella per a la qual han estat demanades, i que sempre que s’hagués de realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, se sol·licitaria el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars.

SALZE EDITORIAL ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i la integritat de les dades de caràcter personal que tracta, així com per evitar-ne la pèrdua, l’alteració i/o l’accés per part de tercers no autoritzats.

Si voleu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, ho podeu fer sol·licitant-ho per escrit, enviant un correu electrònic a subscripcio@salze.cat i adjuntant-hi un document identificatiu.

salze-subscripcio2

0
  0
  El teu carret
  El carret és buitTornar a la botiga
  Obrir conversa
  Hola? En què et podem ajudar?
  Hola, en què et podem ajudar?