Vés al contingut

Condicions de subscripció

SUBSCRIU-TE I GAUDEIX DELS AVANTATGES

Et convidem a enfilar-te al Salze, aquest projecte editorial de traducció de poesia en què explorem veus i poètiques consolidades en altres llengües, a les quals encara no hem pogut accedir en català, un projecte que pretèn esdevenir, a foc lent i sense afanys mercantilistes, una biblioteca de fons, en edicions de qualitat, de poesia contemporània en la nostra llengua.

Ens encoratja col·laborar en la tasca imprescindible que suposa enriquir la pròpia literatura catalana i aixecar així ponts amb la resta de literatures del món. I ens satisfà comptar amb els millors i les millors traductores del país, degudament remunerades. D’acord amb aquests criteris, et convidem a subscriure’t a Salze Editorial i ajudar-nos així a dur endavant aquests propòsits.

Quins beneficis?

Ser subscriptor/a té com a benefici l’exempció de les despeses d’enviament, la comoditat de rebre el llibre a casa i no haver de preocupar-se de gestionar cap comanda.

Com funciona?

Rebràs a casa per correu postal un exemplar de cada nova obra poètica publicada. Salze editarà un màxim de 2 obres per any a un PVP de 17-18 euros per exemplar. Cursarem cobrament per domiciliació bancària una vegada hagis rebut l’exemplar.

Informació

Com a subscriptor/a de Salze, et mantindrem informat/da en exclusiva de les nostres properes edicions, de manera que podràs decidir en qualsevol moment si vols continuar com a subscriptor/a.

Comunicació

Escriu-nos quan vulguis i explica’ns quina poesia t’agrada, quines traduccions penses que calen també per enriquir la nostra literatura. Proposa’ns poetes forans i foranes que t’agradaria llegir en català.

Tria el teu procediment de subscripció

Opció 1

Formulari web

Comprovació de dades i alta immediata com a subscriptor/a.

Opció 2

Formulari PDF

Envia’ns emplenat el formulari PDF a subscripcio@salze.cat

0
  0
  El teu carret
  El carret és buitTornar a la botiga
  Obrir conversa
  Hola? En què et podem ajudar?
  Hola, en què et podem ajudar?