Vés al contingut
Empleni si us plau el formulari si ja coneix les condicions de subscripció.

  ORDRE DE DOMICILIACIÓ DE CÀRREC DIRECTE SEPA CORE

  Mitjançant l’acceptació d’aquesta ordre de domiciliació, l’emissor del formulari autoritza (A) el creditor a enviar instruccions a l’entitat del deutor per realitzar càrrecs al compte d’aquest i (B) autoritza l’entitat per efectuar els càrrecs al seu compte d’acord amb les instruccions del creditor. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament per part de la seva entitat en els termes i condicions del contracte subscrit amb aquesta entitat. La sol·licitud de reemborsament s’haurà de dur a terme dins de les vuit setmanes posteriors a la data de càrrec al compte. Pot obtenir informació addicional sobre els seus drets dirigint-se a la seva entitat financera.

  En compliment del que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer titularitat de SALZE EDITORIAL (Josep Porcar Museros editor), amb NIF 18996968A, amb la finalitat de respondre a la vostra sol·licitud i mantenir-vos al corrent de qualsevol acció relacionada amb l’editorial.

  Així mateix, n’accepteu i consentiu el tractament automatitzat per part de SALZE EDITORIAL, que garanteix que les dades recollides no seran cedides a terceres persones ni usades amb cap finalitat comercial que no sigui aquella per a la qual han estat demanades, i que sempre que s’hagués de realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, se sol·licitaria el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars.

  SALZE EDITORIAL ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i la integritat de les dades de caràcter personal que tracta, així com per evitar-ne la pèrdua, l’alteració i/o l’accés per part de tercers no autoritzats.

  Si voleu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, ho podeu fer sol·licitant-ho per escrit, enviant un correu electrònic a subscripcio@salze.cat i adjuntant-hi un document identificatiu.

  0
   0
   La teua cistella
   El carret és buitTornar a la botiga
   Obrir conversa
   Hola? En què et podem ajudar?
   Hola, en què et podem ajudar?