Vés al contingut

Si has arribat aquí és perquè has llegit les condicions de subscripció. Llegeix-les, si us plau, si no ho has fet abans.

  ORDRE DE DOMICILIACIÓ DE CÀRREC DIRECTE SEPA CORE

  Mitjançant l’acceptació d’aquesta ordre de domiciliació, l’emissor del formulari autoritza (A) el creditor a enviar instruccions a l’entitat del deutor per realitzar càrrecs al compte d’aquest i (B) autoritza l’entitat per efectuar els càrrecs al seu compte d’acord amb les instruccions del creditor. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament per part de la seva entitat en els termes i condicions del contracte subscrit amb aquesta entitat. La sol·licitud de reemborsament s’haurà de dur a terme dins de les vuit setmanes posteriors a la data de càrrec al compte. Pot obtenir informació addicional sobre els seus drets dirigint-se a la seva entitat financera.

  En compliment del que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer titularitat de SALZE EDITORIAL (Josep Porcar Museros editor), amb NIF 18996968A, amb la finalitat de respondre a la vostra sol·licitud i mantenir-vos al corrent de qualsevol acció relacionada amb l’editorial.

  Així mateix, n’accepteu i consentiu el tractament automatitzat per part de SALZE EDITORIAL, que garanteix que les dades recollides no seran cedides a terceres persones ni usades amb cap finalitat comercial que no sigui aquella per a la qual han estat demanades, i que sempre que s’hagués de realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, se sol·licitaria el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars.

  SALZE EDITORIAL ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i la integritat de les dades de caràcter personal que tracta, així com per evitar-ne la pèrdua, l’alteració i/o l’accés per part de tercers no autoritzats.

  Si voleu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, ho podeu fer sol·licitant-ho per escrit, enviant un correu electrònic a subscripcio@salze.cat i adjuntant-hi un document identificatiu.

  0
   0
   El teu carret
   El carret és buitTornar a la botiga
   Obrir conversa
   Hola? En què et podem ajudar?
   Hola, en què et podem ajudar?