Vés al contingut

Salze Editorial celebra la BOLAND FEST a la llibreria Documenta

L’agradable espai d’actes de la llibreria Documenta de Barcelona, sota el títol BOLAND FEST, va acollir ahir la presentació de l’obra SAL OCEÀNICA, l’antologia de poemes de la irlandesa Eavan Boland publicada aquest any per Salze Editorial, amb traducció de Miquel Àngel Llauger. La poeta i traductora Marta Pera va donar una visió completa de l’obra i, després, vam poder escoltar com sonen en català els poemes de Boland en la veu d’alguns dels nostres poetes: Joan Duran, Xènia Dyakonova, Esteve Miralles, Lisa Miserendino, Cèlia Sànchez-Mñustich i Jordi Solà Coll. Us deixem aquí el vídeo de l’acte que va ser emès en directe via Instagram, cortesia de la llibreria Documenta, a la qual estem també molt agraïts per l’acollida i les facilitats proporcionades a Salze.

0
    0
    El teu carret
    El carret és buitTornar a la botiga