Vés al contingut

Salze Editorial celebra la Bertoluccíada a la llibreria ONA

L’esplèndida sala d’actes de la llibreria ONA de Pau Claris, a Barcelona, va acollir ahir, sota el títol BERTOLUCCÍADA i el lema «S’haurà tot acabat encara una vegada», la presentació de l’obra Porta’m amb tu, l’antologia de poemes de l’italià Attilio Bertolucci publicada aquest any per Salze Editorial, amb traducció de Marta Vilardaga i Josep Porcar. El doctor en clàssiques i traductor Eloi Creus va donar una visió completa de l’obra i, després, va materialitzar-se la principal aspiració de la trobada, poder escoltar com sonen en català els poemes de Bertolucci en la veu d’alguns dels nostres poetes: Núria Armengol, Elies Barberà, Lucas Gonzalvo, Vicenç Llorca, Marcel Riera, Cèlia Sànchez-Mústich, Jordi Solà Coll, Jaume Subirana. La vetllada va cloure’s amb l’actuació musical del tàndem Afers Domèstics, que interpretà, en bilingüe, el primer poema del recull, Vento, peça primerenca d’un Bertolucci precoç, escrita als 15 anys. A tots ells els donem el nostre més sincer agraïment. Us deixem aquí el vídeo de l’acte que va ser emès en directe, cortesia de la llibreria ONA, a la qual estem també molt agraïts per l’acollida i les facilitats proporcionades a Salze.

0
    0
    La teua cistella
    El carret és buitTornar a la botiga